Voor al uw reclame-uitingen, give-aways, relatiegeschenken en marketing bent u bij ons aan het goede adres. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het leveren.

Reclame-uitingen
Zoekt u reclame zoals borden, banners, vlaggen of beachflags? Wij denken graag met u mee over het de lay-out en het ontwerp. Samen met u zorgen we ervoor dat alles naar uw wens is en uitgevoerd wordt. Voor reclame-uitingen op uw vrachtwagen, werkbus of auto kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben reeds diverse vrachtwagens en bussen van reclame voorzien. Benieuwd geworden naar wat wij zoal gedaan hebben? In onze portfolio vindt u enkele opdrachten terug.
Uw huisstijl en branding is natuurlijk ook van belang als u uw bedrijf op de kaart wilt zetten. Wilt u een nieuwe huisstijl of een nieuw logo voor uw bedrijf? Wij helpen u hier graag bij. Voor uw nieuwe logo en huisstijl kunnen wij u ook uw drukwerk leveren. Geïnteresseerd wat we kunnen leveren? Kijk dan eens hier.

Give-aways
Give-aways zijn kleine artikelen, zoals aanstekers, pennen, keycoards en sleutelhangers. Deze kunnen voorzien worden van uw logo en/of slogan en zijn ideaal om te gebruiken als weggevertjes op een beurs of om uit te delen aan uw (potentiële) klanten.
Ook pennen met de eigen bedrijfsnaam zie je tegenwoordig vaak terug in een bedrijf. Pennen zijn natuurlijk functioneel en gemakkelijk. Door pennen aan uw klanten te geven, vergroot u uw naamsbekendheid en wordt uw bedrijf makkelijk onthouden.
Sleutelhangers zijn ook leuk om weg te geven, ook hiermee wordt uw bedrijfsnaam steeds gezien bij uw klant.
Wij kunnen aanstekers, pennen, rolletjes pepermunt of snoep leveren. Zoekt u iets anders? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij wat we kunnen leveren. Als er een letter op kan… kunnen wij het leveren!

Relatiegeschenken
Zoekt u leuke relatiegeschenken welke voorzien kunnen worden van uw logo en slogan? Ook voor relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres.
Met een relatiegeschenk is het verstandig om te kiezen voor een herbruikbaar artikel. Zo wordt het cadeau vaker gebruikt en wordt uw bedrijf onthouden. Wij hebben een ruim assortiment en proberen zelf ook regelmatig nieuwe artikelen uit, zodat u die ook bij ons kunt bestellen. Wat dacht u van wijnkisten, paraplu’s, ijskrabbers of mokken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.